A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради

Вітаємо з Днем працівника освіти.

Дата: 29.09.2023 08:16
Кількість переглядів: 18

Щиро і сердечно вітаємо із професійним святом - Днем працівника освіти - всіх, хто допомагає молоді відкривати скарбницю знань, науки та мудрості.

Всіх, кого об’єднує головна мета - допомагати молоді пізнати навколишній світ, здобути необхідні знання, а найголовніше - проявити таланти, набути моральні й духовні цінності та обрати вірний життєвий шлях. Наша глибока повага Вам, дорогі колеги, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України.

Ваша робота - це справжнє  покликання, до якого потрібно підходити тільки з відкритим серцем і всією добротою душі.

Бажаємо, щоб учні із задоволенням відвідували Ваші уроки, слухали Вас, затамувавши подих, і швидко засвоювали нові теми, щоб любили Ваш предмет, завжди виконували домашні завдання і відмінно справлялися з контрольними! Нехай робота приносить вам тільки радість і задоволення!

Саме ваша наполеглива праця, добросовісне служіння справі, невтомний творчий пошук і високий професіоналізм допомагають молодому поколінню обрати свій життєвий шлях і стати справжніми фахівцями своєї справи.

Унікальність вчительської праці полягає в тому, що її результати видно лише через десятиліття. Вашу працю неймовірно складно оцінити, їй просто немає ціни!

Дякуємо вам за ваше душевне тепло, за мудрість, за чесність і величезне терпіння. Від щирого серця Бажаємо вам щастя і здоров'я, творчого натхнення, мудрості, впевненості у завтрашньому дні, незгасаючого запалу і пристрасті у вашій роботі, щоб ви виховали ще не одне гідне, розумне й мудре ерудоване покоління

Благополуччя вам і вашим родинам!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора