A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради

Творча зустріч з поетом Володимиром Антоненко

Дата: 27.09.2021 08:29
Кількість переглядів: 15

 

23 вересня 2021 року у Великобурлуцькій публічній бібліотеці відбулася поетична зустріч «Зріє колосом творча нива», приурочена 75-літньому ювілею місцевого поета, мешканця с. Підсереднє Володимира Порфирійовича Антоненка.

Душа кожного поета – передусім, у його віршах. Поезія нашого земляка стала його долею. Крім великого таланту він має щире серце і добру душу, тонко сприймає пульс життя.

Бібліотека давно вже стала традиційним місцем для зібрань творчих людей, тих, хто вміє відчувати душею красу слова. Напередодні в читальній залі бібліотеки зібралися почесні гості свята: Великобурлуцький селищний голова В.М. Терещенко, колишні колеги з освітянської ниви, представники літературної спільноти Великобурлуччини, близькі та друзі ювіляра.

Розпочинаючи творчу зустріч ведучі розповіли про життєвий і творчий шлях автора. А далі, впродовж всього заходу на адресу винуватця торжества звучали найтепліші слова привітань та найщиріші слова побажань. Особливо цікаво, оригінально та зворушливо звучали привітання в віршах та піснях. Виступ самого героя дійства, який в ході спілкування презентував свої нові вірші, супроводжувався частими оплесками та щирими посмішками, адже поезія В.П. Антоненка нікого не залишає байдужим. В ній, як і в багатій палітрі самого митця є все – і гордість за славне минуле рідного краю, і біль за трагічні сторінки історії, і неоднозначна оцінка складних соціальних процесів сьогодення, і звичайно ж вічні теми – кохання, дружба, щире тепло людських взаємин.

Зустріч була теплою, жвавою і невимушеною. Талановитий поет зацікавив присутніх своїм баченням створення поетичних образів та зарядив своїм життєвим позитивом.

Ще раз дякуємо Володимиру Порфирійовичу за хвилини прекрасного, бо спілкування з ним – це незабутній діалог, що надихає, випромінює світло і душевну доброту.


« повернутися

Вхід для адміністратора