A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради

Таланти Великобурлуцької громади

Дата: 17.05.2021 08:34
Кількість переглядів: 7

   У кожної дитини є свій особливий дар, величезний потенціал, дивна сила, яка примушує її рости та розвиватися. Навіть карантин не є перешкодою для творчості та нових перемог цієї надзвичайно талановитої дівчини, яка незважаючи на свій юний вік має велику кількість досягнень.

   Гордість Великобурлуцької громади Діана Гонтар на протязі 2020-2021 навчального року , незважаючи на всі перепони, гідно представляла Великобурлуцьку громаду на обласних, Всеукраїнських, Міжнародних конкурсах та фестивалях.

  Міжнародний фестиваль-конкурс «Нова Ера Талантів 2020», у якому Діана Гонтар дистанційно взяла участь та отримала почесний диплом Лауреата ІІ ступеню, а також подарунковий сертифікат на 300 євро для відпочинку у таборі  «Вместе» Болгарія м. Кітен.

    Діана на високому рівні представила Великобурлуччину у Міжнародному конкурсі – фестивалі музики, пісні, танцю та декоративно прикладного мистецтва «Талановиті діти України» , який проходив 1-2 червня 2020 року,  та отримала звання Лауреат І ступеню.

   У Всеукраїнському дистанційному багатожанровому конкурсі мистецтв «Родина ім. Назарія Яремчука» який проходив у м. Київ 28 травня 2020 року, в номінації вокал, 4 вікова категорія з піснею «Блакитний птах» Діана отримала диплом Лауреата І ступеню.

   Неймовірна перемога  Діани Гонтар та її викладачки Рєзнік Інни Сергіївни та титул ГРАН-ПРІ у Міжнародному фестивалі «POD JEDNYM NIEBEM» який проходив 19-20 червня 2020 року від організаторів ВГО «Талановиті Діти України» та за підтримки польської культури.

   Коли разом працюють творчі, цілеспрямовані особистості, вони неодмінно досягають успіху! Від організаторів ВГО «Талановиті Діти України», за підтримки Міністерства культури України, 30 січня 2021 року  у м. Київ відбувся Міжнародний конкурс «ON-LINE INTERNATIONAL FASTIVAL OF ТALENTS 2021». Діана Гонтар має не лише чарівний голос, також вона є ученицею третього класу КЗ «Великобурлуцька дитяча музична школа» (кл. фортепіано викладачка Інна Сергіївна Рєзнік). У конкурсній програмі, номінація «Фортепіано» виконавши твори: обр. М. Леонтовича «Щедрик»; Й.С. Бах Маленька прелюдія №8, фа-мажор; В.А. Моцарт Соната №6, До-мажор. Діана здобула блискучу перемогу  отримавши Диплом Лауреата І ступеню. Викладачкі Інні Сергіївні Рєзнік вручили Диплом за особистий внесок у розвиток і збереження мистецтва.

   Фестиваль «Патріотичної пісні» проходив з метою збереження та підтримки національних, культурних традицій України та українського мистецтва. Організатор фестивалю «Харківський обласний центр молоді». Діана Гонтар була нагороджена дипломом переможця І ступеню.

   Ми пишаємось талантами Великобурлуцької громади! Висловлюємо велику вдячність батькам Діани Гонтар та викладачці Інні Сергіївні Рєзнік, а Діані бажаємо творчих успіхів та нових перемог!

 

 

        


« повернутися

Вхід для адміністратора