A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради

Таланти Великобурлуччини

Дата: 22.06.2021 10:15
Кількість переглядів: 16

30 квітня було оголошено результати Фестивалю української культури «Харківський обласний творчий Фестиваль «Молоді таланти Харківщини»», який був організований КУ «Харківський обласний центр молоді».

Талановиті вокалістки Великобурлуцької громади, а саме вихованки вокальної студії «Гармонія» Базового КЗ «Великобурлуцький Будинок культури та вихованка КЗ "Великобурлуцька дитяча музична школа" гідно представили свій край та посіли призові місця.

Фестиваль проходив у два етапи у форматі онлайн. У першому етапі було визначено лауреатів , ними стали ІЖИК Анна – Марія, КРЮК Варвара та ГОНТАР Діана. У другому етапі було визначено абсолютного переможця Фестивалю серед лауреатів, нею стала – Анастасія КРАВЧЕНКО. Переможці конкурсу були нагороджені дипломами та цінними подарунками.

Також у Фестивалі взяли участь Бульба Вікторія, Набродова Дар’я, Аліпова Аліса, Посохова Поліна. Ми вітаємо переможців, учасників та їх керівників! Керівника вокальної студії "Гармонія" Ірину МАЦЕЙКО та викладачку музичної школи  Інну РЄЗНІК. Бажаємо творчого натхнення та нових перемог.


« повернутися

Вхід для адміністратора