A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради

Свято останнього дзвоника

Дата: 04.06.2021 10:51
Кількість переглядів: 13

04 червня 2021 року в одинадцяти закладах Великобурлуцької територіальної громади пролунав Останній дзвоник. 

 Сьогодні ми пере­гор­та­є­мо ще одну сторінку славного ос­ві­тян­сь­кого літопису Великобурлуччини, адже для одинадцятикласників малиновий  передзвін шкільного дзвоника не лише стає сим­волом прощання з дитинством, а й відкриває дорогу в незвіданий світ само­стій­но­сті та зрілості. По­пе­ре­ду у Вас, дорогі випускники, – нові вершини й до­сягнення. А головне – непросте життя, у якому щодня до­ве­деться робити важ­ливий вибір, від­стоювати власні думки й відповідати за при­йня­ті рішення. По­переду най­скла­д­ні­ше – учи­тися жити, і найприємніше – бути щасливими.

 Сьогодні Ви маєте нагоду низько вклонитися вчителям, які не тільки озбро­ю­вали Вас знаннями, а й були щирими друзями, наставниками й порадниками, гар­тували Вашу силу духу й характер. Пам'ятайте й поважайте своїх педагогів за їх­ню щоденну натхненну творчу працю, за терпіння й віру у Ваші здібності й та­ла­н­ти, за знання, досвід і людське тепло, які безкорисливо вони передають мо­ло­дим по­­ко­лінням.

Для наймолодших та учнів середніх класів свято Останнього дзвоника зна­ме­ну­ється не лише гарними оцінками, а й початком улюблених канікул. Прийшла по­ра дітям, учителям, батькам добре відпочити, набратися духовних і фізичних сил після наполегливої спільної праці. Нехай для всіх вас літній відпочинок буде ра­дісним, безтурботним і цікавим, сповненим яскравих вражень і мандрівок.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора