A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради

Міжнародний день людей похилого віку 2023 рік

Дата: 01.10.2023 11:29
Кількість переглядів: 48

Піклування про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції та навчили долати труднощі. Прийміть слова глибокої вдячності за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.

Від щирого серця вітаємо Вас з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана – святом тих, чия самовіддана праця, мужність і терпіння стали основою нинішнього благополуччя нашої країни! Тих, кому довелося багато пережити – битися за свободу рідної землі, відновлювати зруйновані міста і села в післявоєнні роки, Ви знову будували заводи і школи, ростили хліб, вкладали сили і душу у виховання дітей, передаючи їм кращі людські якості – любов до своєї країни.

Прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено Вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, шанобливе ставлення до людей– це незрівняний приклад для наслідування сучасній молоді.

Бажаємо Вам найголовнішого – здоров’я, безхмарного неба, сил та наснаги і далі дарувати тепло ваших посмішок, щастя та благополуччя!

1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку | Зеленодольська міська  територіальна громада

 


« повернутися

Вхід для адміністратора