A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради

КАРАНТИН

Дата: 14.12.2020 11:43
Кількість переглядів: 18

УВАГА!!! КАРАНТИН ПРОДОВЖЕНО!

Уряд продовжив карантин до 28 лютого 2021 року з посиленням обмежень з 8 до 24 січня 2021 року

На позачерговому засіданні 9 грудня Уряд затвердив ініційоване Міністерством охорони здоров’я рішення про продовження карантину до 28 лютого 2021 року з посиленням обмежень на період з 8 до 24 січня.  

”З кінця січня - початку лютого традиційно спостерігається зростання захворюваності на грип. Для нас дуже важливо підійти до цього періоду з найменшими цифрами щодо захворюваності на коронавірусну хворобу”,  — зазначив очільник МОЗ під час засідання уряду.

Водночас в період з 00:00 годин 8 січня 2021 року до 00:00 годин 25 січня на території України діятимуть посилені карантинні заходи. .

Дозволяється організація "новорічних ялинок" без концертів, проведення офіційних спортивних заходів без глядачів. Не дозволятиметься діяльність непродовольчих ринків, відвідування закладів освіти, крім дитсадків.

Водночас на час дії посиленого карантину не передбачається обмеження роботи громадського транспорту — як міського, так і міжміського сполучення.

Міністр охорони здоров’я зазначив, що МОЗ рекомендує всім установам та організаціям, які мають таку можливість, на період з 8 по 24 січня перейти на дистанційний режим роботи. Заклади загальної середньої освіти Великобурлуцької селищної ради в перід з 11 січня по 21 січня будуть працювати в дистанційному режимі

 “Ми максимально шукали баланс, щоб обмежувальні заходи не створювали значного дискомфорту, але розраховуємо, що вони будуть виконуватись в повному обсязі. Це рішення — компроміс між нагальною потребою уповільнити поширення COVID-19 та збереженням звичного способу життя громадян”, — підкреслив Максим Степанов.

Нагадаємо, наразі в Україні діють карантинні обмеження, які відповідають “помаранчевому” рівню епідемічної небезпеки. 


« повернутися

Вхід для адміністратора