A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради

ВОЛЕЙБОЛ: Чемпіонат Харківської області «Дитяча ліга» 2020-2021 рр.

Дата: 09.03.2021 13:25
Кількість переглядів: 17

Федерація волейболу Харківської області

 

 

 

 

 

 

ВОЛЕЙБОЛ: Чемпіонат Харківської області «Дитяча ліга» 2020-2021 рр.

 

   28 лютого 2021 року в спортивному комплексі КЗ «Харківський професійний коледж спортивного профілю» відбувся фінальний етап ХХ Чемпіонату з волейболу Харківської області «Дитяча ліга» серед юнаків 2006 року народження і молодше. З чотирнадцяти команд, які розпочинали боротьбу на старті цих змагань, до вирішальної їх стадії пробилися лише шість колективів, серед них і наші земляки, вихованці КЗ «Великобурлуцька ДЮСШ» - тренери Шестопалов В. М. та Холодняк О. І..

  Усі команди були розподілені на дві групи. До групи «В» увійшли: ДЮСШ  Первомайський, ДЮСШ- 8 Харків, ДЮСШ Великий Бурлук. В матчах між суперниками своєї групи наші волейболісти на жаль зазнали поразок (ДЮСШ  Первомайський - ДЮСШ Великий Бурлук 3:0; ДЮСШ- 8 Харків - ДЮСШ Великий Бурлук 2:1) і тому отримали шанс поборотися  за п’яте місце з командою ДЮСШ «Олімпія» Лозова. В вирішальному для себе матчі наші молоді спортсмени виявилися сильнішим за лозовчан і здобули впевнену перемогу з рахунком 3:0. Перше місце в Чемпіонаті здобули волейболісти команди ДЮКПФ «Юність» Дворічна, друге виборола команда ДЮСШ-8 Харків, на третьому ДЮСШ Первомайський.

     Хорошу гру в усіх матчах попередньої та фінальної стадії цих спортивних змагань в нашій команді демонстрували Ілля Темний, Назар Коваленко, Максим Кириченко. Щиро вітаємо наших юних волейболістів з п’ятим місцем в Чемпіонаті з волейболу Харківської області «Дитяча ліга»! Висловлюємо вдячність керівнику ТОВ ЗЕВС-Д Зінаїді Григорівні Глущенко за спонсорську допомогу команді.

 

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора