A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради

СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ З БАСКЕТБОЛУ СЕРЕД КОМАНД ЮНАКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

Дата: 25.01.2022 14:02
Кількість переглядів: 10

Грязный Майк. Что заставило Джордана бросить баскетбол - Eurosport

 

                                   СПАРТАКІАДА З ВИДІВ СПОРТУ СЕРЕД ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ:                                            СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ З БАСКЕТБОЛУ СЕРЕД КОМАНД ЮНАКІВ

    21 січня 2022 року Управлінням освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради були організовані та проведені спортивні змагання з баскетболу серед команд юнаків закладів освіти (учні 10-11 класів і молодші), які включені до «Спартакіади з видів спорту серед закладів освіти Великобурлуцької селищної ради в  2021-2022 н.р..». Змагання проходили в спортивному залі Великобурлуцького ліцею. Участь в змаганнях брали команди баскетболістів з КЗ «Шипуватський ліцей», КЗ «Підсереднянський ліцей», КЗ «Великобурлуцький ліцей» та КЗ «Андріївський ліцей». Змагання проходили за коловою системою. В стартовому матчі змагань, на спортивний майданчик, після процедури жеребкування, вийшли юнаки Андріївського та Великобурлуцького ліцеїв. Перша половина зустрічі завершилася з нічийним результатом – 4:4, а от після перерви команда з Андріївки не дала жодних шансів Великобурлучанам,  що до позитивного для них результату,  та здобула перемогу з рахунком 12:4. В другому матчі зустрічалися баскетболісти з Підсереднянського та Шипуватського ліцеїв. Слід відзначити, що до складу команди  з Шипуватого входили учні 8-го та 9-го класів, але це не завадило їм створити невеличку сенсацію на цих змаганнях, здобути вольову перемогу над Підсереднянами з рахунком 6:8 (перша половина 3:2). Результати інших матчів: В-Бурлук – Шипувате 21:2 (4:2); Андріївка – Підсереднє 16:11 (10:5); Підсереднє – В-Бурлук 10:17 (4:15); Шипувате – Андріївка 10:17 (3:5).

      Третє місце в змаганнях посіла команда КЗ «Шипуватський ліцей», на другому місці юні спортсмени з КЗ «Великобурлуцький ліцей», перше місце здобули баскетболісти з КЗ «Андріївський ліцей». Кращими гравцями було визнано – Володимира Кудрю (Підсереднянський ліцей), Михайла Дерюгіна (Шипуватський ліцей), Станіслава Торчила (Великобурлуцький ліцей), Дмитра Ігнатова (Андріївський ліцей).

                                                                       Головний спеціаліст Управління Євген АНТОНЕНКО



« повернутися

Вхід для адміністратора