A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради

День пам'яті захисників України

Дата: 29.08.2021 14:06
Кількість переглядів: 14

Сьогодні, 29 серпня, у Великобурлуцькій територіальній громаді відбулися урочисто-меморіальні заходи з нагоди Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Разом великобурлучанами - учасниками АТО в урочистостях взяли участь керівництво та працівники Великобурлуцької селищної ради, військовослужбовці Першого відділу Куп’янського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, представники громадськості.

На Меморіальному комплексі Слави в селищі Великий Бурлук відбувся мітинг та покладання квітів до пам’ятного знаку загиблим учасникам АТО. 

Під час заходу було оголошено хвилину мовчання в пам'ять про захисників України, які загинули в боротьбі за її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність.

Також у цей день в селі Плоске відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку та до могили відважного десантника, учасника АТО, солдата 25-ї окремої повітряно-десантної бригади Дмитра Посохова, який у липні 2014 року загинув біля міста Шахтарськ Донецької області, та до могили померлого учасника АТО, великобурлучанина Олега Канівця.


« повернутися

Вхід для адміністратора