A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради

ФІНАЛЬНИЙ ЕТАП СПОРТИВНИХ ЗМАГАНЬ З ВОЛЕЙБОЛУ СЕРЕД ДІВОЧИХ КОМАНД

Дата: 27.05.2021 14:10
Кількість переглядів: 16

Varsity Волейбол Девушки Стоковые фотографии - FreeImages.com

 

 

 

 

 

     18 травня 2021 року в спортивному залі КЗ «Великобурлуцький ліцей» відбувся фінальний етап змагань з волейболу серед дівочих команд закладів загальної середньої освіти. Організатори змагань, Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради та КЗ «ДЮСШ», крім закладів нашої громади запросили до участі в цих змаганнях і команди ліцеїв Вільхуватської сільської ради. До фінальної стадії вийшли команди: КЗ «Приколотнянський ліцей», КЗ «Катеринівський ліцей», КЗ «Шипуватський ліцей» та КЗ «Великобурлуцький ліцей». 

        Кожна команда зіграла по одному матчу з суперником, і в кожній з шести зустрічей була запекла спортивна боротьба з красивими перемогами та несподівано прикрими поразками, емоції вирували з першої та до останньої хвилини поєдинків. Результати матчів (Великий БурлукКатеринівка 0:2, КатеринівкаПриколотне 2:0, ШипуватеПриколотне 2:1, Шипувате - Великий Бурлук 2:1, КатеринівкаШипувате 2:0) вкрай заплутали ситуацію щодо визначення переможця. Кінцевий розподіл міст тепер залежав від останнього поєдинку змагань між командами Приколотне – Великий Бурлук. Рахунок в партіях 25:18 та 25:23 на користь дівчат з Приколотного і для визначення призерів до уваги бралася різниця виграних та програних партій та особисті зустрічі.

          Отже четверте місце посіла команда Великобурлуцького ліцею, третє місце за Приколотнянським ліцеєм, друге місце Шипуватський ліцей а перемогу здобули дівчата з Катеринівського ліцею. Щиро вітаємо переможців. Велике спасибі тренерам команд Ситнику А.Г., Дехтяренку Є.К., Голубу В.І. та Латишу С.І. за підготовку юних спортсменок!



« повернутися

Вхід для адміністратора