A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради

"ТЕБЕ СУДЬБУ МОЮ ВЕРШИТЬ"

Дата: 22.10.2020 14:48
Кількість переглядів: 8

 

       Уже вчетверте саме восени на рідному для футбольної команди «СОКІЛ» (РТП) стадіоні «КОЛОС» (смт Великий Бурлук) лунали рядки з цієї знаменитої пісні, адже 3 жовтня 2020 року на ньому проходив традиційний футбольний турнір «КУБОК ОЛЕКСАНДРА КОСТЕНКА». Організатори та спонсори спортивних змагань вирішили проводити їх лише серед команд ветеранів, оскільки команди-учасниці Чемпіонату Великобурлуччини з футболу та Кубку Великобурлуччини з футболу мали напружений графік матчів у зв’язку з карантинними обмеженнями. Вшанувати пам’ять капітана «СОКОЛА» приїхало більше 30-ти футболістів Великобурлуччини, серед них і одноклубники Олександра Костенка, і ті, хто вів з ним на полі запеклі протиборства. Перед початком змагань до учасників звернувся Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко, який висловив вдячність футболістам-ветеранам, нагадав усім присутнім про славетне спортивне життя Олександра як футболіста та співзасновника команди «СОКІЛ», побажав успіхів на футбольному полі.

      І ось настала жадана мить: на  поле під звуки знаменитого футбольного маршу виходять команди ветеранів Великобурлуччини та «СОКОЛА»,  даруючи вболівальникам усмішки на своїх обличчях. З жагою до перемоги та блиском в очах давні суперники поринули у вир футбольних пристрастей. Приємно було бачити що ветерани-футболісти ще досить вправно справляються з «круглим», грають у комбінаційний футбол та на повну відпрацьовують у захисті. Матч, який подарував уболівальникам купу справжніх емоцій, закінчився з рахунком 4:3 на користь збірної команди ветеранів Великобурлуччини, капітан якої, Володимир Косовицький, після вручення підняв над головою красень Кубок.

       Кращі гравці турніру були нагороджені грамотами, команди, крім спортивних призів, отримали і грошову винагороду. Організатори турніру висловлюють подяку  за допомогу в проведенні турніру Дмитру Оверку, Сергію Бутенку, спонсорам турніру: О. Сорокіну, Л. Мулику, В. Синицькому, Д. Пархоменку, В. Кравченку, Р. Кіндякову, В. Єфіменку, В. Набродову, Ю. Носачу, С. Чуприні, Г. Ковтуну, В. Попову.

 

Голова Федерації  футболу

Великобурлуцького району                                                    Євген АНТОНЕНКО  



« повернутися

Вхід для адміністратора