A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради

Українська пісня – це душа народу

Дата: 05.05.2021 15:03
Кількість переглядів: 9

Українська пісня – це душа народу. Це  безмежне поле, засіяне зерном історії і заквітчане людськими надіями, це любов до  Батьківщиини.

23 квітня були підведені підсумки фестивалю-конкурсу вокального мистецтва «Чорнобильська мелодія» (онлайн) з нагоди 35-х роковин від дня Чорнобильської катастрофи, який було організовано  і проведено фахівцями КЗ «Обласний організаційно – методичний центр культури і мистецтва». Фестиваль-конкурс вокального мистецтва  проводився з метою вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

На розгляд оргкомітету було надіслано заявку від  Базового КЗ «Великобурлуцький Будинок культури», учасниця конкурсу  Анна – Марія Іжик (керівник – Ірина Мацейко)

За умовами конкурсу потрібно було підготувати відеозапис двох номерів: патріотичної композиції та пісні про Чорнобиль державною мовою.

Ознайомившись з усіма творчими програмами учасників, журі - провідні фахівці галузі культури Харківщини, визначили переможцівНа підставі рішення журі: у I категорії до 16 років солісти, Дипломом II ступеня нагороджено Анну – Марію Іжик.

Вітаємо з перемогою і бажаємо нових впевнених здобутків в майбутньому! Також висловлюємо велику подяку батькам вокалістки за розуміння  і допомогу у процесі організації творчої роботи.


« повернутися

Вхід для адміністратора