A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради

Результати конкурсу на посаду директора Базового комунального закладу «Великобурлуцький Будинок культури Великобурлуцької селищної ради»

Дата: 18.08.2021 16:02
Кількість переглядів: 22

 

 

18 серпня 2021 року відбулося друге засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на посаду директора Базового комунального закладу «Великобурлуцький Будинок культури Великобурлуцької селищної ради».

 

Конкурсною комісією було проведено співбесіду з кандидатами Гонтар Кариною Юріївною та Гурською Оленою В’ячеславівною, під час якої заслухано публічні презентації проєктів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.

 

Таємним голосуванням переможцем конкурсу на посаду директора Базового комунального закладу «Великобурлуцький Будинок культури Великобурлуцької селищної ради» визначено Гурську Олену В’ячеславівну. Начальнику Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради рекомендовано призначити Гурську Олену В’ячеславівну на посаду директора Базового комунального закладу «Великобурлуцький Будинок культури Великобурлуцької селищної ради» та укласти з нею контракт строком на п’ять років.


« повернутися

Вхід для адміністратора