A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ

Дата: 25.09.2020 16:43
Кількість переглядів: 11

      Виховання дітей дуже відповідальне завдання. Дитячий садок для малюків -  перша важлива школа життя. Фундамент, який закладається з самого дитинства, служить опорою і основою в подальшому житті людини. Професія вихователя вимагає глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Бути вихователем - високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини залежить те найдорожче, що у нас є, - наше життя і наша надія.

       Працівників закладів дошкільної освіти Великобурлуцької ОТГ зі святом щиро  й з найкращими побажаннями привітав начальник відділу освіти, культури, спорту та туризму Олександр МЕЛЬНИКОВ. За дорученням та від імені Великобурлуцького селищного голови Віктора ТЕРЕЩЕНКА кращі працівники закладів дошкільної освіти були нагороджені Грамотами та Подяками Великобурлуцької селищної ради.

       Вітаємо всіх працівників закладів дошкільної освіти зі святом! Бажаємо здоров’я, наснаги, нових професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов'ю. Зі Святом!

З Днем дошкільника вітає Україна,
Всіх, хто світлом простеляє путь,
І для кого головне в житті – ДИТИНА,
Її освіта і духовна суть!



« повернутися

Вхід для адміністратора