A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради

КОНКУРС МАЛЮНКІВ

Дата: 29.08.2023 17:54
Кількість переглядів: 27

За ініціативи начальника Великобурлуцької селищної військової адміністрації Віктора Миколайовича Терещенка, з метою культурно-освітнього розвитку, формування у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання, активного залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності в умовах воєнного стану, До Дня Незалежності України, Дня Державного прапора України та Дня Великобурлуцької громади було проведено конкурс дитячих малюнків «Що для мене Україна?».

За час проведення конкурсу надійшло 67 робіт. 25.08.2023 року журі розглянули і оцінили їх у відкритому режимі та визначили 27 переможців в різних вікових категоріях - молодша група (від 6 до 10 років), середня група (від 11 до 14 років) і старша група (від 15 до 17 років) та в номінаціях “Приз глядацьких симпатій” і “Щасливе майбутнє України”. Кожна дитина дуже серйозно та старанно поставилась до участі у конкурсі. Усіх учасників нагороджено заохочувальними подарунками та дипломами.

29.08.2023 року у приміщенні КЗ “Будинок культури” заступник начальника Великобурлуцької селищної військової адміністрації Тамара Олексіївна Пащенко подякувала учасникам конкурсу - маленьким патріотам - за активну участь та вручила переможцям цінні подарунки та дипломи.

Ми обов’язково переможемо. Бережіть себе і своїх дітей.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора