A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради

Новини

РЕЄСТРАЦІЯ НА НМТ-2024 ЗА ДОПОМОГОЮ МОБІЛЬНОГО ЗАСТОСУНКУ ДІЯ

Для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ) під час створення персонального кабінету абітурієнти мають змогу скористатися мобільним застосунком Дія для автоматичного заповнення паспортних даних. Зазначимо, що для цього важливо мати ID-картку або закордонний паспорт у Дії.

10:30 23.03.2024

Затверджено порядок прийому на навчання для здобуття ступенів бакалавра, магістра, доктора філософії / доктора мистецтва у 2024 році.

Міністерство освіти і науки України повідомило про затверджений Порядок прийому на навчання для здобуття ступенів бакалавра, магістра, доктора філософії / доктора мистецтва у 2024 році.

19:05 21.03.2024

З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЩАСТЯ!

Вітаємо з Міжнародним Днем щастя! Бажаємо бути щасливими, не дивлячись ні на що. Бережіть, цінуйте і радійте кожній миті життя! 20 березня обрали Міжнародним днем щастя не випадково. На цей день припадає день весняного рівнодення, коли ніч практично рівняється із днем. Запроваджений Міжнародний день щастя резолюцією Генеральної Асамблеї ООН від 28 червня 2012 року. Численні науки доклали руку до вивчення питання “Що ж таке щастя?” Це і філософія, і етика, і психологія, і історія, і навіть медицина.Із досліджень відомо, що щастя людини врешті визначається трьома факторами: генетикою, життєвими обставинами та свідомими вчинками. Скільки віршів і пісень було написано цьому загадковому відчуттю! Але чіткого формулювання щастя немає й досі, адже кожен розуміє його по-своєму, і кожен по-своєму правий. Головне, щоб щастя і надалі залишалося невичерпним джерелом для гармонії, натхнення, творчості і сприятливого розвитку людей.

10:39 20.03.2024

До уваги батьків майбутніх першокласників Розпочинається прийом документів для вступу дітей до 1 класу на 2024-2025 навчальний рік

У 2024-2025 навчальному році набір учнів до 1 класу на території Великобурлуцької громади будуть здійснювати 6 закладів загальної середньої освіти:

11:31 11.03.2024

26 ЛЮТОГО ДЕНЬ СПРОТИВУ ОКУПАЦІЇ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ ТА МІСТА СЕВАСТОПОЛЯ

З метою вшанування мужності і героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території - в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі, у відстоюванні територіальної цілісності України, з нагоди відзначення річниці від проведення 26 лютого 2014 року в місті Сімферополі мітингу на підтримку територіальної цілісності України за участю кримських татар, українців та представників інших національностей Указом Президента України від 26 лютого 2020 року № 58/2020 було встановлено День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, який відзначається щороку 26 лютого. Ця дата як ніколи сильно резонує із тим, що відбувається навколо. Той спротив, що його у 2014 році почали найхоробріші та найвідданіші мешканці Криму, тепер чинить без перебільшення уся країна. Сьогодні день, коли ми стоїмо пліч-о-пліч супроти повномасштабної російської агресії, коли б’ємося за кожен клаптик рідної землі. Слава героям кримського спротиву! Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

09:50 26.02.2024

Вхід для адміністратора