A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради

Новини

НМТ-2023: ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО РЕЄСТРАЦІЮ

3 квітня 2023 року розпочнеться реєстрація для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті (далі - НМТ). Триватиме вона до 3 травня 2023 року. (відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 318 від 20.03.2023 р. «Про організацію та проведення у 2023 році національного мультипредметного тесту»).

15:37 27.03.2023

Заходи з нагоди відзначення Дня народження Тараса Григоровича Шевченка

Кожного року в березні місяці вшановують пам’ять видатного Кобзаря, патріота України, великого сина – Т.Г. Шевченка. Все життя поета було сповнено любові до України та свого народу. Він пробудив нашу націю зі сну рабства, закликав до боротьби за волю. Тарас Григорович мріяв про ті часи коли його країна буде незалежною суверенною державою, коли в України шануватимуть мову, культуру та історію нашого народу, а люди будуть щасливими. І закликав до цього співвітчизників. Завдяки заповітам Великого Кобзаря українці здобули незалежність і державність рідної країни. Життєдайна поезія Шевченка вселяє в нас надію в майбутнє українського народу і подальше його процвітання.

08:52 09.03.2023

Отримано ноутбуки Hewlett-Packard, наданих Ukraine House DC Foundation, Inc.

         Для  забезпечення безперервного освітнього процесу під час воєнного стану в дистанційній формі необхідне комп’ютерне обладнання яке є його невід’ємною складовою в сьогоденні. Тому Департамент науки і освіти Харківської військової державної адміністрації разом з Міністерством освіти  і науки України продовжують співпрацю із закордонними партнерами. Так 3 березня 2023 року працівниками Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради було отримано ноутбуки Hewlett-Packard, наданих Ukraine House DC Foundation, Inc., як гуманітарна допомога (далі – ноутбуки) із подальшою передачею їх у заклади загальної  середньої освіти згідно із затвердженим розпорядженням. Ми щиро дякуємо нашим закордонним партнерам та ДНІО за допомогу.

14:12 07.03.2023

Нарада керівників закладів освіти

01 лютого 2022 року відбулася нарада директорів закладів освіти у режимі відеоконференції з використанням платформи Zoom. Учасниками наради були 11 директорів закладів загальної середньої освіти, 2 директори закладів позашкільної освіти та 4 директори закладів дошкільної освіти. На нараді були обговорені питання участі учнів закладів освіти громади у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів, реєстрацію здобувачів повної загальної середньої освіти на ЗНО-2022, підведені підсумки вибору підручників 5-х, 9-х класів, стан діяльності ІРЦ та закладів освіти щодо роботи з дітьми з особливими освітніми потребами, вдосконалення системи організації фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи в закладах освіти  та інші.

11:52 01.02.2022

Вхід для адміністратора